Procurili službeni renderi Notea 10 i nove informacije o memoriji

0
note 10

Kako se bliži datum predstavljanja, tako iz dana u dan stižu nove informacije o Galaxyu Note 10. Iako smo rendere uređaja već vidjeli, isti su bili temeljeni na glasinama i procurjelim informacijama. Renderi koje vam danas donosimo su službeni marketinški renderi koje će Samsung koristiti za promociju uređaja, a iste donosi poznati leaker Ishan Agarwal.

Kao što možemo vidjeti, Note 10 dizajnerski stvarno izgleda vrhunski, a “ispod haube” također skriva samo najbolje od hardvera. Na slikama se nalaze crni i srebrni model. Dok je crni relativno jednostavan, za srebrni možemo vidjeti da ima poseban uzorak na stražnjoj strani, što je već viđeno na Galaxy S10 odnosno jednoj posebnoj varijanti. Za razliku od Notea 10, Note 10+ (slika ispod) imat će jednu kameru više.

Osim službenih rendera, stižu nam i informacije o količini memorije. Naime, osnovni 5G model imat će 256 GB interne memorije, a kao opcija nudit će se i model s čak 1 TB interne memorije. Osim 1 TB, uz spomenuti model stiže i ogromnih 12 GB radne memorije. LTE Note 10 kao osnovni model imat će 128 GB memorije.

Naravno, model s 1 TB trebao bi probiti sve moguće rekorde po pitanju cijene jednog Samsungovog Notea, tako da će isti biti namijenjen samo onima koji tih 1 TB stvarno trebaju. Još treba spomenuti da će se kao opcija nuditi keramička pozadina, ali nije poznato je li to ekskluzivno za 5G modele ili ne.