Stiže nova mobilna Pokemon igra?!

0

Nakon što je prije nekoliko godina Pokemon Go poharao svijet i u jako malo vremena stekao veliku popularnost, čini se da nam stiže nova Pokemon igra za Android i iOS uređaje, no malo drukčijeg tipa. Radi se o single player igri imena Pokemon Masters.

Igru je razvio Japanski studio imena DeNA te se fokusira na razvoj odnosa između Pokemon trenera i jednog njegovog Pokemona, umjesto standardne parole “moraš skupit sve” koja nam je svima dobro poznata. Igra neće biti dostupna odmah, već je kao datum izlaska ljeto 2019. godine, što znači da ćemo ju moći igrati kroz najviše mjesec – dva.

Svaki trener imat će već spomenutog jednog Pokemona i cilj e biti oformiti timove trenera s kojima ćete se popeti do vrha Pokemon Masters lige. Igra će biti besplatna, no kao i uvijek moći ćete kupovati razne stvari unutar same igre kako biste brže napredovali. U igri će biti prisutni Pokemon treneri iz Red, Blue, Sun i Moon serijala. Nažalost, nema informacija hoće li se ikad pojaviti i multiplayer, no svakako će biti zanimljivo isprobati još jednu Pokemon igru.