Stranger Things dolazi u Fortnite

0

Nakon veoma uspješnih suradnji proteklih mjeseci poput Avengers Endgame i John Wick, Epic Games osigurao je još jedan mega popularni naslov koji će im kroz suradnju donijeti poprilično pažnje.

Radi se naravno o jednom od najvećih hitova Netflixa, planetarno popularnom TV serijalu Stranger Things.

Vijest je potvrđena od strane Netflixa tijekom E3 konferencije te je vrlo vjerojatno riječ o dolasku tematskih skinova.

Moguće je da ćemo vidjeti i Limited Time Mode odnosno odvojeni dio igre koji bi bio dostupan na određeno vrijeme te bi nosio tematiku mističnog i mračnog svijeta serije Stranger Things.

Treća sezona serije na Netflix izlazi prvog dana srpnja pa je za očekivati da će u isto vrijeme i Fortnite lansirati njihovu suradnju.

Za sve fanove oba naslova ovo je dan iz snova, a od Epic Games kompanije očekuje se sve više sličnih suradnji pošto imaju unikatnu platformu i priliku za ogromnu zaradu pa ne sumnjamo da ćemo u bliskoj budućnosti dobiti još pokoju suradnju.

Najveći pogodak za Epic bila bi Pokemon suradnja u kombinaciji s njihovim već postojećim ljubimcima kao sastavnom dijelu igre, a bila bi svakako poslastica za sve fanove planetarno popularnih slatkih Pokemona koji su u bilo kojoj poanti vremena jako aktualna tema.